Jag lägger snart ner det här med blogg

Som ni ser så är jag nästan aldrig inne o uppdaterar bloggen..... man jobbar mycket sena kvällar o när man väl kommer hem.... var hamnar man jo i soffan  med Matilda. Sen så vet jag ej vad jag ska skriva heller ber så mycket om ursäkt!!!!

Jag har iallafall jobbat hela helgen inget kul alls hade hellre velat vara hemma o gosa med min underbara familj!!!!!!
Imorgon e jag ledig iallafall YIPPI.... ska bara ta de lugnt o sen på kvällen bjuder mitt fack på bowling o buffe på Big Bowl ska bli kul.
På fredag börjar jag jobba 9.45 o sen slutar jag väl vid 22-23 tiden pga Inventering på jobb grr, så de bli skitbra betalt har ju 100% hela tiden för de e ju en röd dag hihi....

Matildas mage är inte helt 100 än... hon gör ifrån sig o så men hon har ont ibland misstänker hon e allergisk mot ngt.... ska kontakta BVC imorgon för att se till att de måste göra några tester på henne, så man vet vad man ska göra o undvika för att hon ska bli bra......Tycker så synd om henne när hon har ont.

Lillsnuttan e bättre:)

Denna dagen vill jag bara ska ta slut!!!!! För det har verkligen inte varit kul som Matilda har gråtit. Vi var iväg till akuten fick sitta i väntrummet i över 2 timmar innan vi kom in. Men sen när vi väl kom in så kom läkaren snabbt o tryckte o kände på magen...... de tog blodprov o sånt men de visade inget. Läkaren kom fram till att hon var fortsatt förstoppad så vi fick åka hem o ge henne nytt lavemang o efter ca 20 min kom där världens största laddning, så mycket som jag gör på 1 månad o sen har hon varit lugn....... men väldigt TRÖTT.
Fortsätter hon sen att ha problem med magen skulle de kanske gå upp med en kamera för att kolla orsaken.
Vi ska ta lavemang på henne imorgon igen

Min lilla Matilda e jättesjuk:(

Matilda har haft problem med sin mage nu i 1 vecka o inte kunnat göra ifrån sig..... vi trodde hon var förstoppad o köpte laxeringsmedel som de sa på sjukvårdsupplysningen. Hon gjorde ifrån sig 2 stora högar men nu har hon fått så kraftiga magsmärtor så hon bara skriker alvedon hjälper inte. Jag ringde igen till sjukvårdsupplysningen o de sa att vi skulle åka in till Kirurgen akut med henne:(
Hoppas verkligen det inte e ngt allvarligt!!!!

Håll tummarna för oss

Gud va längesen

Ups förlåt jag inte skrivit på länge.
Ja de va verkligen ett tag sen jag skrev.... på våran front har väl inte hänt så mycket.
I förra veckan va vi iväg till BUP för Robin skulle få ev en diagnos men de visade sig på testerna att han inte har ngn ADHD eller ngt sånt... men däremot e han väldigt deprimerad bla pga utsatt i skolan och stort tryck ifrån sin far sin o ni som känner Robins pappa vet hur han e grrr:( Så i tisdags va vi iväg till läkaren på BUP för att Robin skulle kanske få ev medicin, men läkaren tyckte att vi skulle ha Robin hos oss på heltid istället så han kommer bort från pappa.
Vi har ju testat det innan o i början gick de kanon, sen blen Robin kompis med Niklas som förvred Robins hjärna.... nu tack o lov så är de inte kompisar längre utan Robin har träffat nya kompisar o än så länge verkar de vara kanonkompisar.

Vi har även tänkt att Robin ska börja på scouter för att bygga upp fler bekantskaper.
Jag tror ärligt talat att det kommer att funka o ha Robin här på heltid bara hos pappa varannan helg, nu kommer Robin få träffa psykolog ca 1 gång i månaden o prata av sig o sen om vi tycker det är jobbigt så kan vi oxå få prata med psykolog o ev skulle de ordna en stödperson till Robin.

Nu måste vi tänka på älskade Robins bästa o få han att må bra igen.

Nu till annat!!!!
Tänker på stackars Jörgen som ligger på sjukhus pga att hans rygg har krachat krya på dig!!!!!
O sen vill jag gratulera Pether o Annika till deras son lycka till...

Ja de blev en hel del

RSS 2.0