Festen var kanon

Igår hade vi ju min 35 årsfest o gud va lyckad den blev:) Vi skrattade mycket o hade hur kul som helst.... ni som vet hur det är o festa med goa Sussie kan ju tänka er hur de blev:)
Jag fick en supersnygg klocka av min underbara syster o hennes pojkvän Stefan sen fick jag en jättegod parfym Kylie Minogue av min gulliga Sussie o Jörgen.... . Otroligt Securitas kom inte tack grannar för att ni visade förståelse.
Vi stack sen iväg o bowlade gick inget bra för mig men kul var de. Lasse mår inte alls bra idag undrar varför hihi... jag mår hur bra som helst trots våra blandningar med drinkarna hihi.Hihi var bara tvungen o ta med detta ser ju ut som de är fulla som grisar

Tack alla underbara

Tack alla ni mina goa vänner för alla gratulationerna på min 35 årsdag. Är så otroligt glad över att ni finns.

Idag när jag kom hem ifrån jobb o öppnar dörren de första jag ser är Matilda med en stor bukett rosor som hon gav mig o sa grattis de värmde verkligen i hjärtat. Jag älskar min underbara familj vad hade jag gjort utan er och mina underbara vänner.  TACK FÖR ATT NI FINNS

Ett otrevligt besök idag:(

Idag fick vi verkligen inte ett trevligt besök som ringde på dörren. Klockan var 11.30 som det ringde på dörren o Robin var först framme vid dörren o kikade i titthålet o utanför stod det 2 poliser de hade fått en påringning om att de trodde att våra barn for illa.... men saken var den att det var Robin och Matilda som sprang runt o lekte de var inte ens högljudda eller skrek de skrattade. Som ni vet så har vi ju problem med grannarna o en än gång kom Securitas igår på kvällen vid 23.15 till dem o än en gång så tror de att det var vi som ringt... vi hörde när de pratade i trappan med vakten som kom de sade att vårat barn skiker 4-5 på morgonen. Ok de gjorde hon i fredags morse men de va på grund av att hon kräkt ner hela sin säng pga magsjuka.

Så imorgon ska jag ringa till MKB o säga att nu får de vara nog antingen så får de vräka grannarna ovanpå eller jag kommer att kontakta hyrenämden o anmäla.

Barnen ska väl få leka eller vi ska binda de i soffan med munkavle så grannarna blir nöjda

Stackars lilla Matilda e sjuk

Imorse blev vi väckta kl 5 på morgonen av att lilla Matilda skrek hon hade kräkt ner hela sin säng så vi tog in henne våran säng... men den låg hon inte länge i förän hon kräkte ner den oxå. Så de va bara o stanna hemma från jobb. Jag vet inte hur mycket spyor man torkat blärk.... nu har hon blivit lös i magen oxå lilla stumpan.
Här är en bild på henne när hon ligger sjuk i soffan som jag bäddade tll stumpan.
Mamma o Pappa älskar dig Matilda

Tänker på lilla HELMER oxå som e jättesjuk krya på dig gubben

Yippi de va ingen fara

Jag skrev ju igår om vad som hänt med Lotta men nu e de bevisat att folk förstorar upp allt.
Hon drabbades av minnesförlust vilket är tydligen väldigt vanligt alla kan drabbas men de flesta drabbas av de under natten.... så de vet inte ens att de har haft de Lotta hade oturen att drabbas på dagen. På sjukhuset tog de alla möjliga prover och röntgade hjärnan hon är fullt frisk YIPPI. Så Matilda ska till Lotta imorgon.
VI E SÅ GLADA!!!!!!!

Tråkigt besked

Fick ett väldigt tråkigt besked idag som verkligen gjorde ont. Matildas dagmamma har ju varit sjukskriven länge pga av hon blev opererad i hjärtat... sen så blev hon så bra att hon skulle börja jobba på torsdag igen vilket vi var jätteglada för att äntligen skulle allt bli som vanligt igen hos trygga Lotta. Men tyvärr blir det ej så för hon är inlagd på sjukhus igen med tappat minne de misstänker Hjärnblödning. Så snälla Lotta klara dig igenom detta oxå. Vi håller tummarna för dig o tänker på dig.
Så nu står vi tillbaka på ruta 1 igen om vad vi ska göra... Det lutar åt att vi ska försöka ta in henne på dagis istället men tyvärr e de ju långa väntetider fast vi har förtur.

RSS 2.0