Ett gott slut och ett gott nytt år

ÖNSKAR VI ALLA VÅRA NÄRA O KÄRA.
Här uppe e allt bara kanon kallt e här 10-C så de gäller o ha kläder på.

Massor av kramar från oss

Får ju uppdatera lite från skogen hihi

Nu är vi ju som sagt här uppe.....Resan gick kanon..... Matilda var superduktig.
Igår när vi kom hit så var faster Mari, Line och Petter här.

Matilda fick julklappar så hon var hur glad som helst.

Idag var vi iväg och såg Maris o deras hus var hur fint som helst vilka ytor de var på nedanvånigen wow säger jag bara.
Lasse o jag bor i en liten etta jämförsvis så stort var de.

Stackars farmor som e sjuk i sitt lilla öra krya på dig farmor.

Massor av kramar från oss uppe i ett litet snöigt landskap

Yippi tomten kom

Jaha så var julaftonen över allt blev hur lyckat som helst.....god mat o trevligt sällskap o de bästa av allt TOMPEN kom.

Vi har packat för fullt nu på förmiddagen för imorgon bär det iväg upp mot skogen till farmor o farfar och faster Mari&Petter och så klart lilla Line ska bli så spännande att se deras hus.
Idag jobbar jag 15-20.30 sen e de semester Yippi!!!!!!!!
Här kommer lite bilder från igår.

GOD JUL

 TILL ER ALLA ÖNSKAR VI ER!!!!!!
MASSOR AV KRAMAR

Mikaela e jättesjuk:(

Stackars lilla Mikaela e jättesjuk:( Igår när hon kom hem från skolan så sa hon att hon hade ont i huvudet och i halsen och frös mycket. Nu på morgonen vid 04.30 vaknade vi av hon grät så ont hade hon så jag gick upp o tröstade henne o bokstavligt talat så brände jag mig på henne så hög feber hade hon...... tempen var 39,4;(
Så jag ringde imorse till läkaren o fick en akuttid läkaren misstänkte att hon hade fått körtelfeber.....typiskt när de ska resa med pappa imorgon till Slovenien o fira jul hos farmor o farfar. Hoppas att hon klarar  av de.
Mamma älskar dig jättemycket min underbara prinssessa.

Yippi

Jag är så otroligt glad o lättad. Matildas finger ser hur fint ut som helst nu syns nästan inget längre......Tack gode gud att Pencillinen har hjälpt. Känns så skönt att de slipper in o skära i henne min lilla snutta.
Annars har helgen varit hektisk jag har jobbat hela helgen o skitmycket kunder helt slutkörd blä...... men värre blir de ju närmre julen kommer.
Ha en underbar dag
Kram på er

Varit hos läkaren idag

Var iväg till läkaren idag med Matilda hon hade en kraftig infektion i fingret fick Pencillinsalva o smörja med och vanlig Pencillin i 10 dagar. Läkaren sa att om det inte blev bättre till måndag eller tisdag i nästa vecka skulle vi ringa till barnkliniken så kanske de måste skära upp det så varet kommer ut...... Snälla rara gud låt de hjälpa så hon slipper opereras.
Här är en bild på hennes hemska finger

Stackars lilla Matilda

Jag tycker så synd om lilla Matilda för i måndags sa hon att hon hade ont i sitt ringfinger o jag tittade o då såg jag att hon var svullen o lite varig vid nageln inget farligt..... Så jag började tvätta de o sånt flera ggr om dagen. Men tyvärr har det inte blivit bra utan långt ifrån nu e de jättesvullet o varigt o helt rött fått en kraftig infektion. Så imorgon bär det iväg till läkaren o antagligen måste de ta bort hela nageln snyft:(
Tycker så synd om min älskade lilla Matilda

RSS 2.0