Flickan är stor:)

Vi var iväg till BVC igår med Matilda allt var bara kanon. Det såg så roligt ut...... hon på Bvc ville se om Matilda kunde sparka boll, men Matilda vet att man ej sparkar boll inomhus så hon satte sig ner o rulla den istället..... det spela ingen roll att vi sa hon fick sparka den... hon totalvägrade utan satt där o rulla den sabla bollen.
Hon vägde iallafall 17,1 kg o var 99 cm lång nästan 1 meter lilla sötnosen.
Vi älskar dig stora Matilda

Regndag.

Usch  va trist man vaknar på morgonen och vad ser man jo regnet de bara öser ner..... ok måste ju erkänna att de verkligen behövs... men de kan ju regna på natten.
Hade världens flyt igår jag o Mikaela, Robin var på barn-loppis i Folkets park. Helt plötsligt när vi gick där så såg vi en Kalle-nalle en sån som Matilda har haft sen hon var 3 mån o ni vet ju hur ful o äcklig den var.... Denna vi hittade var helt ny o fick betala 5 kronor för den. När vi kom hem så gav Jag Matilda den o hon reagera att den var så fin men jag sa att mamma hade fixat den o tvättat den..... O de gick hon på så hon har sovit gott hela natten med nya Kalle.
Kram på er

Så här fin blev jag

Vi var ju idag hos frisören med Matilda och gud va duktig hon var hon satt blickstilla. Frisören hade aldrig klippt en så liten tjej på 2,5 år som satt så lugnt o bara tittade i spegeln...... men hade det varit vi som klippt så hade hon nog ej suttit så stilla.
Lasse var ju iväg och fiskade idag..... Han fick 2 fina regnbågar på kort tid så han hade tur idag eller vad man nu kallar det.
Så här fin blev jag idagimage4

Våran lördag

Hej på er alla glada. Idag ska Lasse ut o fiska och jag ska gå till frisören med Matilda måste klippa henne för håret e så tunt så det blir såna knutor o tyvärr e hon väldigt håröm. Sedan ska vi till Jenny o träffa små kattungar som är 4 dagar gamla.
Ha en underbar lördag kram på erimage2

Så var helgen över:(

Gud va helgerna går fort.... man tänker på fredagen att gud va skönt att vara ledig i 2 dagar men helt plötsligt så e de söndagkväll. Helgen har varit super. Igår så var Jenny o Stefan här vi spelade kort o drack lite trevligt. Idag så var min bror här o försökte fixa trådlöst internet men de gick ej så bra.image1

Yippi helg:)

Ja så var äntligen arbetsveckan över o får vara hemma o mysa med Matilda o min älskade underbara Lasse.
Har precis gjort en Pina Colada mums. Matilda sover o Lasse kollar på tvn snart börjar ju hockeyn Heja SVERIGE!!!!!!

Precis hemkommen från jobb

Ja nu är  man äntligen hemma från jobb bytade tid idag från 12-20.30 för en var sjuk.
Mikaela har väl inte lika ont men hon hoppar runt med kryckorna stackaren.... hon e hos pappa nu.
Matilda e lite småförkyld men de hör ju till nu när de blev lite varmare. Värmen försvann tyvärr men hoppas den kommer snart igen.
Kram på er

En natt på akuten:(

Vi var ju på konfirmation igår hos min bror. Allt var jättetrevligt barnen hade hur kul som helst med att hoppa på studsmatta o sen hade de en boll som de kastade till varandra bollen ramlade ner så Mikaela skulle hoppa över bollen men råkade trampa på bollen istället så hela benet vred sig:( Vi trodde hon brutit så det blev ambulansfärd till akuten men tack gode gud så var inget brutet utan ledbandet i knät fick sig en liten sträckning:( Vi var hemma kl 3 inatt så de blev ingen rolig avslutning på festen.

Snart helg:)

Så var det äntligen fredag va skönt. Vara hemma med barnen o mysa lite:)
Imorgon ska vi på konfirmationsfest hos min brors dotter så då ska man till kyrkan.
Sen på söndag ska vi antagligen träffa Camilla och hennes son William.
Ha en underbar dag i värmen.
Kram

Välkommen till våran blogg

Hej hopp på er!!! Var väl dags att följa med i trenden o skaffa en blogg så våra nära o kära kan in o glo.
Vilket underbart väder vi fått men lite oroväckande att sommaren kommit så tidigt.... bara det inte blir så att resten av sommaren regnar bort.
Har precis varit o lämnat Matilda hos dagmamman ska snart iväg till jobb 11-20.30 e min tid idag. Men de blir stort kassamöte idag mellan 16-19.30 så under den tiden ska man bara sitta o lyssna.
Ha en underbar dag.
Kram från oss

RSS 2.0