Vi ska på dop

Hej på er. Jag får väl uppdatera lite för er våra nära o kära.
Idag ska vi åka ut till Svedala o gå på lilla Helmers dop..... Ska bli kul o se om han har lika bra förutsättningar för en operakarriär som hans bror Vilgott har hihi.
Jag är sjukskriven nästa vecka oxå för mitt knä... Har ju blivit infekterat så nu går man på antibiotika i 10 dagar och att de misstänker att ledbandet har fått sig en smäll.
Ha de gott

Ommöblering

Vi har ju fixat om här för vi var så trötta på att ha leksaker överallt i storarummet, så nu har Matilda fått Robins gamla rum o vi Har tagit Mikaelas så nu delar Robin o Mikaela rum de är ju här varannan vecka. Så här blev de.

Marknadsdag i Hammars Park

Idag var vi på marknad i Hammars Park mysigt men mycket folk. Matilda fick en KIZZ t-shirt ni kan ju gissa vem som köpte den hihi sen så fick hon såna foppatoffler och så vann pappa en jättesöt nalle till henne. Jag köpte inget alls.
Men de var mysigt o komma ut lite fast man haltar o går som en gris men de e iallafall lite bättre i knät. För er som ej vet så cykla jag o Matilda omkull i Tisdags, de blev fel på cykeln så det blev totalstopp o jag flög av o slog mitt högra knä ordentligt..... Matilda klara sig iallafall fast cykelstolen gick sönder i spännet så lillan flög av, men blev fasthängande med remmarna om halsen.... Men tack o lov så gick de bra till slut.
Kram på er

1 åringen idag!!!!!

Ett stort grattis till den sötaste tjejen i hela Västmanland som blir 1 år idag. Vi önskar att vi hade kunnat vara hos dig på din stora dag....... men vi kommer om lite mindre än 1 månad o då ska du få fina presenter.
Ha en underbar dag Line o vi tänker på dig mycket.
Puss o kram

Äntligen lite semester

Idag var det sista dagen på jobbet... nu har man 1 veckas semester skönt. Lasse har 2 veckor men jag tog bara 1 vecka nu för jag ville spara lite så man kan åka upp till Skinnsberg.
Matilda sitter o äter glass en Top Hat i soffan.... Hennes favorit.
Ha en underbar helg
Kramisar

kiss

var på kiss konsert igår i köpenhamn,,grymt bra!!!! Gene och Paul är närmare 60år men på scen med smink å allt så märks inte det....kiss är inget band som bara går in på scen å spelar,,det händer saker hela tiden,,massor av bomber,,eld,,gittarer som skjuter raketer,,trummor som hissas upp och ner,,Gene som flyger upp på scen taket,,Paul åker linbana ut till halva arenan å sjunger Love gun,,ja allt möjligt händer och det är det som gör kiss till ett outstanding live band!!!! jag ger konserten 4+ av 5,,har sett kiss några gånger förut och dom är lika bra nu!!!!  dom verkar ha kul ihop igen,,så dom säger dom ska ut på turne nästa år igen..hoppas då att dom kommer till Malmös nya arena!!!! KISS ROCKS THE WORLD AGAIN!!!!image6image7

RSS 2.0