Vi e så jävla trötta på grannar!!!!!!

Som ni ser på rubriken så är vi så jävla trötta på grannar som inte kan respektera andra som ska gå upp tidigt på morgonen!!!!!!
Som ni vet så har vi ju 3 systrar som bor ovanpå oss som det har varit väldigt mycket problem med grrr.
Inatt kl 01.45 så började de bråka o skrika o tom slogs så jag ringde till polisen... de kom 5 poliser hit o snacka med dem att de fick ta o lugna ner sig det var väldigt höga toner däruppe fast poliserna var där.... sen så åkte poliserna iväg efter ca 20 min så då tänkte vi va skönt nu får vi äntligen sova......... men ack så fel vi hade de började igen o bråka jag hörde hur den ena tjejen skrek att jag ska sticka dig med min spruta o smitta dig med Hepatit, så jag ringde polisen igen o nu kom de 8 poliser.... det visade sig mycket riktigt att den ena tjejen hade blivit hotad med sprutan, de va väldigt nära hon fick den i halsen. Tydligen hade de i lägenheten droger o sånt så de grep den tjejen som hade hotat och så tog de med den som hade blivit hotad för drogtest. Allt lugnade ner sig 04.15 igen, så ni förstår att man e förbannad!!!!!

Vi har pratat med MKB för ca 1 vecka sedan igen om problemen o då sa våran husvärd att de kommer bli förändring.... men vad de ville han ej säga.... för ska de vara så här så slutar vi snart betala hyra.
Stackars Lasse som måste jobba efter denna natten..... jag har iallafall tur e ledig idag

Helt fel låt vann:(

Hur i helvete har svenska folket röstat hur kunde den gaphalsen vinna!!!!!!!
SKANDAL!!!!!
Snälla Snälla skulle vunnit!!!!!!

Grattis Grattis vår prinssesa på namnsdagen

Vår älskade Matilda har namnsdag idag.

Helg

Ja så va de äntligen helg igen o Yippi denna helgen e man ledig:)
Imorgon ska vi ut till Svedala o hälsa på familjen Svenberg... de ska bjuda på middag o så ska vi spela WII de blir kul, Fast det är alltid roligt o träffa Sussi med familj.
Idag jobbar jag till kl 18 sen blir de mysa med familjen.
Kramisar o ha en underbar helg.

Ps. Tänker på dig idag Katarina som blir opererad LYCKA TILL!!!!!!!

RSS 2.0